VILLA  DUYNZICHT
Ruim wonen in de duinen van Noordwijk aan Zee 

Omschrijving

Een juweeltje om naar te kijken en een genot om te mogen bewonen.

 

Het Duin is uw tuin!
Verscholen aan de Northgodreef aan een niet doorgaande weg op minder dan 500 meter van het strand, stapt u direct vanuit Villa Duynzicht het wandelpad op naar het duinlandschap van het prachtige Natura 2000 gebied.
Villa Duynzicht is een bijzonder object aan dat zich niet laat vertalen in platte tekst. Een woning die u moet ervaren van binnen en buiten. Het huis heeft verrassende doorkijken, veel privacy en bijzondere hoogte verschillen. 


 Uw eigen oprijlaan voorzien van 6+ ruime parkeerplaatsen aan het Willem Alexanderpark 55 brengt u bij Villa Duynzicht. Via de zijkant of via de woonkamer loopt u zo uw eigen duintuin in met de meest bijzondere vergezichten. Na de bezichtiging begrijpt u het unieke karakter van deze bijzondere duinvilla.
Kortom: met het duin als tuin en de woning als uw natuurvilla is er geen locatie zo bijzonder als dit fijn verscholen plekje aan de natuurrand van Noordwijk aan zee.


Wij durven te stellen dat dit één van de mooiste villa's in Noordwijk geworden is.

 


 villa duynzicht heeft het werkelijk allemaal.. 


Riant wonen aan zee.
Een tot in de puntjes verbouwde duinvilla op een ruime kavel met fantastisch weids uitzicht over de duinen. Op slechts 30 minuten van Amsterdam. 
Wat een zee aan ruimte biedt deze luxe duinvilla met een woonoppervlak van bijna 400m² verdeeld over 4 verdiepingen op een perceel van bijna 620m². 
De w
oonkamer van 160m2 heeft een prachtig uitzicht over de duinen.
Werkelijk fantastisch afgewerkt en over elke detail is nagedacht. Een lift zorgt er voor dat elke verdieping makkelijk te bereiken is.
Een atelier op de bovenste verdieping? Het licht is er prachtig voor!
Een studio, kantoor of uw eigen fitnessruimte in het souterrain? Alles is mogelijk! Vanuit elke etage heeft u een adembenemend uitzicht wat nooit zal vervelen. Zeezicht, vergezicht richting Rotterdam? U kunt het vanuit
Villa Duynzicht beleven!
 

 


 
 
 
E-mailen
Map
Info