VILLA  DUYNZICHT
Ruim wonen in de duinen van Noordwijk aan Zee 

Omschrijving

Een juweeltje om naar te kijken en een genot om te mogen bewonen.

 

Het Duin is uw tuin!
Verscholen aan de Northgodreef en minder dan 500 m van het strand, stapt u direct vanuit Villa Duynzicht het wandelpad op naar het duinlandschap van het prachtige Natura 2000 gebied. Villa Duynzicht is een bijzonder object aan dat zich niet laat vertalen in platte tekst. Een woning die u moet ervaren van binnen en buiten. Het huis heeft verrassende doorkijken en bijzondere hoogte verschillen. 


 Uw eigen oprijlaan voorzien van 6 ruime parkeerplaatsen aan het Willem Alexanderpark brengt u bij Villa Duynzicht. Via de zijkant of via de woonkamer loopt u zo uw eigen duintuin in met de meest bijzondere vergezichten. Na de bezichtiging begrijpt u het unieke karakter van deze bijzondere duinvilla.
Kortom: met het duin als tuin en de woning als uw natuurvilla is er geen locatie zo bijzonder als dit fijn verscholen plekje aan de natuurrand van Noordwijk aan zee.

 


 villa duynzicht heeft het werkelijk allemaal.. 


Riant wonen aan zee.
Een tot in de puntjes verbouwde duinvilla op een ruime kavel met fantastisch weids uitzicht over de duinen. Op slechts 30 minuten van Amsterdam. 
Wat een zee aan ruimte biedt deze luxe duinvilla met een woonoppervlak van 425 m²  verdeeld over 4 verdiepingen. 
Werkelijk fantastisch afgewerkt en over elke detail is nagedacht. Diverse luxe voorzieningen zoals een bijvoorbeeld. een fitnessruimte, atelier en verwarmde berging,  en dit alles is geheel energie neutraal dankzij de zonneboiler warmtepomp, zonnepanelen en perfecte isolatiewaarde.
 
Maak nu snel een afspraak om deze unieke plek te komen bezichtigen.

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info