VILLA  DUYNZICHT
Ruim wonen in de duinen van Noordwijk aan Zee 

INDELING

Indeling: via het Willem Alexanderpark komt u bij de oprijlaan van Villa Duynzicht

Doordat dit gedeelte van het Willem Alexanderpark geen doorlopende weg betreft, heeft u alle privacy en geen last van doorgaand verkeer.

Begane grond:(Of souterrain.) Hier bevindt zich de entree voor uw kantoor of studio. In de hal bevindt zich ook een ruime bergruimte voor fietsen en opslag. In de brede hal bevindt zich de trap en separate lift om de andere verdiepingen te bereiken. Het toilet met voorportaal is ook hier te vinden.  Het kantoor of uw studio/praktijkruimte bestaat uit twee separate ruimtes waarvan één een openslaande deur heeft naar het grote (parkeer) terras.  

Het souterrain kan zelfs  desgewenst omgebouwd worden naar een woonstudio (bed & breakfast)  met een eigen  badkamer. Maar dat is natuurlijk geheel aan u de keuze!


Eerste verdieping: De prachtige woonetage! Bereikbaar via de trap aan de buitenkant, de lift vanaf het souterrain of de trap vanaf het souterrain. 

Welkom in de riante woonkamer. 160m2 ruime woongelegenheid met open keuken, een tuin met uitzicht op de duinen en een heerlijk terras aan de andere kant. 

Speciaal ontworpen voor de villa: Prachtige brede deuren van witgespoten staal. De Schuifpui aan de tuinzijde zorgt voor een open uitstraling.
Een aparte bibliotheek/tv kamer voor wat privacy. De riante keuken gelegenheid zorgt ervoor dat u geheel naar eigen inzicht de mooiste keuken kan plaatsen met of zonder kookeiland. De ruimte is er voor! 

 

Tweede verdieping: Masterbedroom met terras welke bereikbaar is via de riante schuifpui. 's Morgens wakker worden met de duinen als uitzicht. Het is net een schilderij. De walk-in closet is verbonden met de luxe badkamer. Een apart toilet bevindt zich naast de lift. En ook hier vind u de prachtige stalen deuren weer terug als entree naar de Masterbedroom.

 

Derde verdieping: Vanwege het prachtige licht en het uitzicht kan deze verdieping goed dienst doen als atelier. Maar natuurlijk als slaapkamer is dit natuurlijk ook prachtig. Vanaf het zonneterras heeft u hier zelfs uitzicht op zee! En de luxe badkamer is voorzien van een prachtig bad welke zodanig gesitueerd is dat u uitzocht heeft over de duinen en de zee terwijl u in bad zit! Hier is een zonneterras te bereiken via de brede schuifpui met zeezicht en bij helder weer een doorkijk naar Zandvoort en IJmuiden. Aan de achterkant kijkt u zelfs bij helder weer tot aan Rotterdam!
En ook hier is de stalen deur vanuit de lift of de trap uw entree naar deze prachtige verdieping.

Bijzonderheden:

 •  360m2 woonvrijheid op een kavel van 620m2.
 • omheind terrein met doorgang naar wandel-duingebied.
 • Een duinvilla met karakter en panoramisch uitzicht
 • oorspronkelijke bouwjaar: 1972
 • ontwerp gemaakt door architectenbureau BrinkmeierElands uit Amsterdam
 • oprijlaan met 6 ruime parkeerplaatsen.
 • De woning is voorzien van automatische verlichting
 • Inpandige personenlift  Aesylift 
 • High-end afwerking met enkel de beste kwaliteit;
 • Gehele woning voorzien van een gietvloer met vloerverwarming;
 • Hoogwaardige aluminium kozijnen met staallook
 • Design witte stalen deuren, speciaal ontworpen voor Villa Duynzicht
 • Sedum dak voor natuurlijke isolatie
 • Ruime tuin aan voor- en achterkant
 • 4 terrassen
 • Levensloopbestendig


In het ontwerp is gekozen om de begane grond te gebruiken als zijnde werk- kantoorverdieping. Op deze benedenverdieping zijn twee grote ruimtes. Verder is er een  waskamer geschikt voor een wasmachine- en droger opstellingen. In deze kamer is ook de technische ruimte.

 

Disclaimer

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. 


 
 
 
E-mailen
Map
Info