VILLA  DUYNZICHT
Ruim wonen in de duinen van Noordwijk aan Zee 

INDELING

Indeling: via het Willem Alexanderpark komt u bij de oprijlaan van Villa Duynzicht


Begane grond: front en zij-entree, ruime hal. Voorzien van een design aluminium - glazen deur. Hierna komt u in de brede hal met trap en separate  lift met toilet en toegang tot de verschillende kamers of praktijk - kantoorruimte met doorloop naar de patio’s ( noord) met vlonderterras. 

Deze benedenverdieping met desgewenst 2 slaapkamers en een badkamer kunnen naar eigen smaak worden ingedeeld. Door de patio’s ontstaat er een speels en vernuftig gebruik van de aanwezige ruimte. Via de hal komt u bij de trap naar de 1e verdieping (woongedeelte).

Eerste verdieping: Deze verdieping kunt u ook van buitenaf bereiken via de trap. Middels de trap of lift komt u via de  speciaal ontworpen dubbele deuren met glas in de meer dan riante woonkamer, met zithoek, eetgedeelte en open keuken ( naar eigen wens in te delen )  Op deze verdieping bevinden zich de entree van schuifpuien naar de voortuin met duinzicht. 

 

Tweede verdieping: Masterbedroom met balkon en riante schuifpui en een half open badkamer voorzien van alle gepaste en gewenste sanitaire luxe.

 

Derde verdieping: Atelier of  extra slaapkamer voorzien van toilet en badkamer. Hier is een zonneterras te bereiken via de schuifpui met zeezicht en bij helder weer een doorkijk naar Zandvoort en IJmuiden.

Bijzonderheden:

  •  425m2 woonvrijheid op een kavel van 619m2.
  • omheind terrein met doorgang naar wandel-duingebied.
  • Een duinvilla met karakter
  • oorspronkelijke bouwjaar: 1971
  • ontwerp gemaakt door architectenbureau BrinkmeierElands uit Amsterdam
  • oprijlaan met 6 ruime parkeerplaatsen.
  • Woning is all-electric en wordt voorzien van een zonne-boiler en zonnecollectoren
  • inpandige personenlift  Aesylift ( optioneel )  
  • High-end afwerking met enkel de beste kwaliteit;
  • Gehele woning voorzien van een gietvloer met vloerverwarming;
  • Hoogwaardige aluminium kozijnen met staallook
  • Design aluminium en glazen deuren van Gewoon Gers

 


In het ontwerp is gekozen om de begane grond te gebruiken als zijnde werk- kantoorverdieping. Op deze benedenverdieping zijn twee grote ruimtes. Verder is er een  waskamer geschikt voor een wasmachine- en droger opstellingen. In deze kamer is ook de technische ruimte met de warmtepomp, boiler en omvormer voor de zonnepanelen.

 

Disclaimer

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info